20190909_145850.jpg

OVER DE PRESTATIEGENERATIE

De Prestatiegeneratie laat leerlingen de druk zien die ontstaat door de verwachtingen van vrienden en familie. De leerlingen zullen voelen wat innerlijke drang met je kan doen en ze ervaren wat er gebeurt als druk wegvalt. Vermijd keuzestress en maak kennis met zowel artistieke speelsheid als een maatschappelijk thema in deze dansvoorstelling.

 

De Prestatiegeneratie is een educatieve dansvoorstelling gemaakt door de derdejaars studenten van de Bachelor Docent Dans Codarts te Rotterdam. Door middel van dans en bewegingstheater wordt het actuele thema prestatiedruk vertolkt. Naast de voorstelling bieden wij ook een workshop, waarin de leerlingen zelf actief bezig kunnen gaan met dit thema.

De voorstelling is geschikt voor de bovenbouw van het primair onderwijs (groep 6,7,8) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (klas 1,2,3).    

 

Mocht u interesse hebben in onze voorstelling en/of workshop, neem gerust contact op. Dit kan via contact op onze website of door te mailen naar jeugddansvoorstelling@codarts.nl

©2019 door De Prestatiegeneratie. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now