STEUN ONS

Voor de voorstelling en workshop vragen wij een vergoeding. Met deze financiële steun kunnen wij verdiepend aanbod voor scholen creëren. Daarnaast steunt u ook een goed doel.

 

Met de opbrengst van de voorstelling en workshop wordt de reis naar China van de derdejaarsstudenten Docent Dans van Codarts gesteund. Om niet alleen jongeren in Nederland bewust te maken van het thema prestatiedruk gaan wij in maart op reis naar China om onze boodschap daar ook over te brengen. In de Chinese stad Nanning zullen wij naast de voorstelling ook danslessen bieden aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Door uw financiële steun  kunnen we deze mensen betrekken in de samenleving en ze een mooie en leerzame ervaring meegeven. Deze ervaringen zullen bijdragen aan de algehele ontwikkeling van alle betrokkenen op fysiek, mentaal en sociaal gebied.

 

Wij als studenten krijgen daarbij de kans om ons als interculturele dansdocenten te ontwikkelen. 

Uw bijdrage om deze ontwikkeling voor zowel de studenten als de kinderen te verwezenlijken is daarom meer dan welkom. 

 

Wilt u ons wel steunen, maar is het boeken van een voorstelling of workshop geen geschikte optie voor u? Dan kunt u ons steunen via onze Crowdfunding.

U kunt de Crowdfunding vinden via de onderstaande link:

https://www.voordekunst.nl/projecten/9624-dansproject-codarts-studenten-naar-china

©2019 door De Prestatiegeneratie. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now